TEST: Mitsubishi Space Wagon - brukervennlig MPV

Store MPV biler har aldri vært noen drøm å kjøre, snarere tvert imot. Det er alltid med stor spenning vi setter oss inn i denne typen biler med tanke på hvilke merkverdigheter vi kan bli eksponert for denne gangen.

Publisert

Tanken bak MPV-segmentet er god. MPVer har mye å tilby der hvor tradisjonelle stasjonsvogner kommer til kort. Du har plass til syv personer om ønskelig eller eventuelt fem personer og store mengder bagasje. I tillegg finnes et hav av setearrangementer hvor kun fantasien setter grenser.

Mange muligheter

Mitsubishi Space Wagon tilbyr en mengde bruksområder takket være sine fleksible seteløsninger. Andre seterad kan skyves maksimalt 405 mm forover og bakover, og tredje seterad kan fjernes helt om ønskelig. I tillegg kan alle seterryggene slås helt ned, slik at en overnatting for to personer ikke skulle by på noen problemer.

GDI-teknologi

Man skulle tro at en bil med firehjulsdrift og en vekt på 1.610 kilo bruker mye bensin. Det er ikke tilfellet. Space Wagon er utstyrt med en av GDI-motorene til Mitsubishi og bensinforbruket blir holdt på et hyggelig nivå, alle forhold tatt i betraktning. GDI står for direkte bensininnsprøytning (Gasoline Direct Injection) og dette sørger for en mer effektiv forbrenning og lavere drivstofforbruk.

Gode garantiordninger

Mitsubishi Space Wagon har 5 års nybilgaranti og i tillegg 8 års garanti mot gjennomrustning. En annen spennende garanti er drivstoffgaranti der Mitsubishi garanterer et maksimumsnivå for bensinforbruk. Hvis du skulle bruke mer bensin enn hva Mitsubishi garanterer, vil du få økonomisk kompensasjon for det overskytende forbruket. I tillegg blir alle nye Mitsubishi levert med 5 års gratis service med en begrensning på 60.000 kilometer. Mitsubishi Space Wagon skal med andre ord by på veldig lite negative overraskelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer