TEST: Nissan Micra -- hjemmehjelpens GTi

Den er liten, rund i kantene og frisk. Og har fått mer effekt. Vi tester konsekvensene.

Publisert

Med sine runde og vennlige former gir Micra et hyggelig bidrag til en morsommere hverdag. Ta en nærmere titt på den, gjerne en av de bilene som har friske farger, gull, knallgrønt, lakserød, lyseblått som håpet…

Men vent nå litt. I nyeste utgave har Nissan gjort noe de vanligvis er ganskel flinke til, nemlig å style bilen littegranne. Men i dette tilfellet faller det ikke i vår smak. Frontspoiler på en vennlig hjemmehjelpsbil? Nei, vet du hva!

Oppgradert under panseret

Det er toppmodellen av Micra som denne gangen er gjenstand for vår gransking. Med 82 hk under panseret og en trinnløs girkasse som tydeligvis hargjennomgått forandringer i programmeringen siden sist vi hilste på den, er Micra definitivt en av de sprekeste bilen i sin klasse.

Vil du vite mer om hva ansiktsløftingen av Micra -- som ble foretatt tidligere i år -- medfører i mer nøyaktige tall og bokstaver, kan du lese mer på denne lenken.

Både og

Og selv om motoren er frisk nok, og bilen er aldri så kvikk i byen, er vi slett ikke sikre på at oppgraderingen bare har hatt gode konsekvenser for bilens kjøreegenskaper. Derimot har komforten blitt langt bedre, og det er få av konkurrentene som kan vise frem en småbil i denne klassen som gir et like kompakt inntrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer