TEST: Nissan NV200 Premium

Med 7 seter og svært god plass kan dette være en super bil til ferien - og ellers.

Foto: Fred Magne Skillebæk
Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en gangs skyld begynner jeg med prisen. Denne flerbruksbilen koster ny 248.100 kroner, ferdig registrert.

Når en 7-seter med så overraskende lav pris kommer på markedet, så er det duket for test. Det gjør ikke saken mindre interessant at den er fra en av de kjente produsentene, som normalt ikke slipper ut hva som helst på gata. Nissan NV200 er nå testet, og dommen er klar. Er den verdt pengene?

Enda mer luksus? Denne er et funn

Godt utstyrt

Når du kjøper personbilutgaven, så får du faktisk en godt utstyrt bil. Du finner lagringsrom under forstolene, flere riktig plasserte koppeholdere, stereoanlegg, klimaanlegg, ryggekamera, ESP, elektrisk justerbare speil, og intelligent nøkkelsystem. Med sistnevnte skal du ikke trenge å bruke ordinær nøkkel bare den er i nærheten. Deretter er det bare å starte med en knott som erstatter tenningslåsen. Vi fikk problemer det dette, og måtte ty til nøkkelen likevel, men det anses som en bagatell.

Klarer du deg med fem seter?

Årets varebil

I utgangspunktet er NV200 laget som en varebil, og er god nok til å inneha tittelen Van of the Year 2010. I praksis er den en skapbil som er kledd innvendig med litt stoff her og der. Men hva gjør vel det? Mange trenger nettopp dette, og nå får du muligheten til å kombinere varebilens og personbilens fortreffelighet i en og samme boks. Lever du et aktivt liv med huset fullt av kommende fotballproffer, så kan dette være en god løsning. Her har du virkelig en praktisk bil som du kan lempe ting inn i, om det så skulle være folk, slalåmutstyr, sykler eller gressklippere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer