TEST: Nissan Terrano II 2,7 TD - stor og sterk!

Det kunne ikke ha skjedd mer beleilig, men skjebnen ville ha det til at vår trimmede Kleemann Mercedes ikke ville kjøre lenger. Problemet ble selvfølgelig hvordan vi skulle få den tilbake til Kongsvinger hvor vi lånte den - og løsningen ble vår Terrano II.

Publisert

Nissan Terrano II er en stor og røff bil for de som har behov for den slags. Vi har kjørt rundt med varebilutgaven i en uke og her er det god plass til to personer og enorme mengder bagasje. Siden vi også hadde behov for å frakte en bil på henger fikk vi også testet trekkvilligheten på motoren med 1,7 tonn hengende i tilhengerfestet.

Praktisk til tusen

Terrano II er en anvendelig bil. Til tross for at varebilen kun har to seter og dermed ikke egner som familiebil, er det mange områder som dekkes godt med en toseter. Det er særlig varetransport i bagasjerommet, eller på en gigantisk henger som er Terranoens sterkeste side.

Siden bilen har stor bakkeklaring og mulighet for å koble på firehjulstrekk har den også nok fremkommelighet til bringe det du måtte ønske til de mest avsidesliggende kroker. Den seige turbodieselmotoren er ikke noe fartsmonster, men jobber med solid styrke, og du kommer deg garantert frem. Komforten er god både på og utenfor allfarvei.

Vi har kjørt modellen som heter Elegance i en uke og er overbevist om dette vil tifredstille mange behov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer