TEST: Opel Meriva 1.6 Cosmo

Det er ett eller annet med Opels ingeniører, de må bruke svært mye av sin tid på å klekke ut praktiske seteløsninger.

Publisert
Sist oppdatert

Det ble ikke slurvet på andre områder heller da Meriva ble klekket ut, og vi kan allerede nå avsløre for deg at du skal lese en test om sjefen av fleksibiler i småbilklassen.

Nytt

Seteløsningen er det som er mest spesielt med Meriva, og løsningen som er valgt er så god og fleksibel at den tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Mange nyheter får gjerne litt ekstra oppmerksomhet fordi de er spennende å fortelle om. Vi tror imidlertid fleksibiliteten bygget inn i Meriva ikke vil falme over tid, og at løsningene som er valgt vil glede mange eiere i årene som kommer.

Opel har nemlig vist vei tidligere når det gjelder seteløsninger. Til tross for at Zafira har vært på markedet i mange år er det få konkurrenter som kan matche brukervennligheten til tredje seterad i en Zafira.

Ny klasse

Meriva er blant de første bilene i en ny klasse, det vi kaller mini-fleksibiler. Det er gjerne biler som er basert på småbiler i større og mindre grad, og måler rundt fire meter.

Meriva er praktisk. Den ser i tilegg ikke ut som en kasse på hjul, og den kjører ganske godt. Mer om kjøreegenskaper og motor finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer