TEST: Opel Omega 2.5 V6 -- Komfort Xtra large…

De skal være kjennere de som egentlig legger merke til de ytre forandringene på den siste utgaven av Omega - men man trenger ikke å være kjenner for å merke seg forskjellene på interiørsiden.

Publisert

De er ikke store, forskjellene på delene som emballerer Omegaens teknikk og kupé sammenliknet med forrige utgave. For utvendig har Opel begrenset seg til nye lykter, ny grill og nye støtfangere. Få bortsett fra kjennerne, vil derfor registrere at du har den nye Omega, mens naboen fortsatt sliter med den gamle.

Men lukk opp døren, og et interiør hvor knapt en plastbit er tatt med fra den forrige modellen møter deg.

Silkemyke overflater

Her finner du ikke lenger billige og lite eksklusive materialer, men et interiør som er svøpt i luksus. Den billige og ekle plasten som alle som har kjørt Omega har lært seg å hate, har forsvunnet. I stedet har alle brytere og større flater hvor dette oljebaserte kunststoffet har blitt brukt, fått en silkemyk overflate. Ikke bare er den nydelig å ta på, men den gir også en viss form for klasse. At interiøret i vår bil dessuten var svøpt i mykt og behagelig skinn, som for øvrig koster 11.500 kroner ekstra, la heller ikke noen demper på følelsen av luksus - selv om vi nok spør oss hvorfor Opel ikke tok seg bryet med å trekke girspaken og grepet på håndbrekket med dette behagelige materialet når de først var i gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer