TEST: Opel Signum 3.2 V6

Signum er på mange måter en ny klasse. Den kombinerer allsidighet, praktiske løsninger og kjøreglede på en god måte. V6-motoren gjør dette til en bil som kan appellere til flere en tidligere Opel-kunder.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Opel Signum 3.2 V6


Signum er en snodig bil som plasserer seg mellom kombikupe og stasjonsvogn. Den har litt fra begge leire, men skiller seg fra det meste med et av markedets beste bakseter. Det er nok bare Skoda Superb som kan hamle opp med plassen bak i Signum. Du kan egentlig glemme alt du har hørt om romslige bakseter. Dette er et seriøst baksete som også tar skikkelig vare på to voksne mennesker. Tre personer blir det derimot litt verre med.

Holder dette til å slå Audi?

Det skal mye til for å bryte seg inn i et segment du ikke hører hjemme i. Vi regner med at Signum ikke nødvendigvis blir et alternativ til prestisjebiler som BMW og Audi selv om Signum egentlig er en bil du kan ta med i vurderingen. Signum plasserer seg prismessig gunstigere enn disse konkurrentene, og det er nok nødvendig også for skape flere kjøpsargumenter hos kundene.

Vi har kjørt toppmodellen av Signum med med 3,2-liters motor og 211 hestekrefter. Mer om motor og kjøreegenskaper finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer