TEST: Oppdatert Toyota Prius

Prius Plug-in står for døren, men i mellomtiden oppdaterer Toyota vanlige Prius. Vi har testet.

Mye av fronten på Prius er skiftet ut
Mye av fronten på Prius er skiftet ut Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok den ladbare utgaven av Prius, med tilnavnet Plug-in Hybrid, som det knytter seg mest spenning til hos Toyota-interessenter nå i disse dager. Men ikke glem vanlige Prius heller. For den er nå oppdatert og fortsatt en interessant bil.

Prius Plug-in Hybrid kommer i salg hos norske forhandlere i september og er således ikke langt unna. På mange måter blir nok det en mer spennende bil, ettersom den får om lag 25 kilometer med ren elektrisk rekkevidde. Men den blir også omlag 50.000 kroner dyrere, og vanlige Prius leverer fortsatt imponerende forbrukstall. Så er vanlige Prius da verdt å bry seg om?

Endringene

Oppdateringen handler i hovedsak om endringer i utseendet, utstyrsnivået og komfortegenskapene. Den mest synlige endringen er fronten som har fått nye lykter, ny støtfanger og ny grill. Nye lykter er det også bak.

Innvendig er det også flikket på en hel del detaljer. Blant annet er den store infoskjermen oppgradert med høyere oppløsning og endret grafikk. Setene har også fått bedre sidestøtte. For komforten sin del er det vel så viktig at det er gjort endringer også i understellet og karosseriet for å gi bedre komfort. Dempere og foringer er justert og karosseriet har fått bedre avstiving.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer