TEST: Peugeot 307 CC 177 hk

Det er ingen tvil - Peugeot er inne i en gullalder. Den franske bilprodusentens produktrekke er blant verdens beste, og har blitt enda bedre med nye 307 CC.

Publisert
Sist oppdatert

Peugeot 307 er blant verdens beste kompaktbiler, mens Peugeot 807 er blant de beste flerbruksbil-kjøpene man kan gjøre. Minikabrioleten Peugeot 206 CC vakte enorm oppsikt da den kom og ble umiddelbart en kjempesuksess. Snart kommer en splitter ny Peugeot 407, som ifølge vår utsendte kan skilte med en fantastisk førerplass og svært god støyisolering.

Fra 300.000 kroner

Og så har vi altså dagens æresgjest, 307 CC, en kabriolet som kan skilte med ståltak, enorm plassfølelse, et nydelig interiør og svært høy opplevd kvalitetsfølelse. Og ikke nok med det - bilen er i tillegg rimelig. Peugeot 307 CC starter nemlig på 300.000 kroner.

Denne prisen inkluderer blant annet en frisk 1,6-liters motor, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), integrert og rattbetjent stereoanlegg, elektronisk klimaanlegg, kjørecomputer, fire kollisjonsputer, aktive hodestøtter og 16-toms aluminiumsfelger. For ikke å snakke om fire sitteplasser, overraskende god bagasjeplass og muligheten for å benytte himmelen som tak.

Mye bil for pengene

For at ikke landets Peugeot-forhandlere skal få det altfor lett, må vi skynde oss å legge til at 307 CC, i likhet med alle andre biler, også har et par svakheter. Disse skal vi komme tilbake til i de påfølgende kapitlene. Men at 307 CC gir særdeles mye bil for pengene, kan det ikke være noen tvil om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer