TEST: Peugeot 307 SW 1.6 HDi

Peugeots spesielle kompaktklasse stasjonsvogn har funnet en god samarbeidspartner i 1,6-liters dieselen på 109 hestekrefter.

Publisert
Sist oppdatert

Peugeot 307 SW er først og fremst en skikkelig stasjonsvogn med romslig bagasjerom. Bagasjerommet er så romslig at du kan få 307 SW med to ekstra seter plassert i bagasjerommet, uten at det av den grunn blir en fleksibil.

Lekker

Peugeot leder ligger i forkant av designutviklingen, vanlig 307 vakte oppsikt når den dukket opp, og 307 SW vekker fortsatt oppsikt med elegante linjer og spennende glasstak. Spesielt med 307 SW er at den har en stasjonsvognbror som deler alle linjene men som ikke ser så lekker ut som SW-utgaven.

Det er smart av Peugeot å lage to versjoner av samme bil, den økte prisen på SW-utgaven gjør at den kan gjøres mer attraktiv. Den attraktive utgaven er i sin tur med på å heve inntrykket av begge utgavene.

Arver arbeidsoppgaver

Plassen i 307 SW gjør at den fremstår som et mer fornuftig alternativ enn nye 407 SW for de som skal bytte ut sin 406 stasjonsvogn. Og vi tror denne kompaktklassebilen er kapabel til å gi kunder som kommer fra større mellomklassebiler nok komfort og plass til at overgangen ikke nødvendigvis vil oppleves som ett trinn ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer