TEST: Peugeot 307 SW 2.0

Hele 5,2 kvadratmeter glassflate får du på kjøpet i 307 SW. Vi tror mange også vil falle for andre kvaliteter.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Peugeot 307 SW 2.0
[Ugjyldig objekt (NAV)]
TEST: Peugeot 307 SW 2.0

307 SW er en spesiell bil og vil for mange antagelig forene fordelene med både stasjonsvognen, kompaktklassebiler og med fleksibilens store variasjonsmuligheter.

Lik en stasjonsvogn

Utvendig ser nemlig 307 SW veldig ut som en vanlig stasjonsvogn. Det er først når du tar den i bruk at merker de andre fordelene. For det første er den like lettkjørt som en kompaktklassebil takket være store vinduer og begrenset lengde. Inni bilen kan du sette inn hele fem seter bak slik at det blir en liten syvseter. Disse kan også sjongleres rundt i forskjellige kombinasjoner.

Glasstaket er også spesielt for 307 SW. Det kan ikke åpnes som et soltak, men gir en fabelaktig utsikt oppover for de som ønsker det.

Videre kan du lese om motoren og alle de praktiske egenskapene til 307 SW. Motoren gir bilen de ytelsene den trenger og automatgiret tilfører mye komfort og gjør den maksimalt lettkjørt. Bli med på solskinnstur i 307 SW på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer