TEST: PT Cruiser -- oppsiktsvekkende gangsterbil!

De smilte og vinket, de stoppet og pekte, de skulle bort for å snakke bil bare jeg stoppet for å fylle bensin. Hvem da? Hvem som helst. Chrysler PT Cruiser har faktisk gitt et verdifullt bidrag til å løse opp den norske folkesjela…

Publisert

Er du i det sosiale hjørnet, er PT Cruiser slik sett et funn, den er en bil som faktisk gjør det svært så enkelt å komme i kontakt med andre mennesker, i alle fall så lenge nyheten har en viss interesse. Er du derimot ikke særlig begeistret for å stikke frem nesa, er ikke PT bilen for deg. Lang ifra.

Utover bilens oppsiktsvekkende design med klare linjer både til Chryslers historie og amerikanernes forkjærlighet for hot rods, skjuler det seg en fleksibel bil med smarte løsninger under de spennende linjene.

Kontrastfyllt opplevelse

Og akkurat dette er vi ikke bortskjemt med. Biler som skiller seg helt klart fra mengden, en bil du kan bli glad i ved å se på den, og som i tillegg har god nok plass til en familie på 5, er ikke hverdagskost.

Etter å ha prøvekjørt flere biler fra Chrysler (og andre amerikanske personbilprodusenter) var det også svært hyggelig å sette seg inn i en Chrysler som har en svært tillitvekkende finish, dørene er tunge og solide, ja i det hele tatt oser bilen av god kvalitet -- kanskje med unntak av detaljer i interiøret som Chrysler ikke har vært like heldige med (for eksempel justering av luftedysene).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer