TEST: Seat Alhambra TDI Stella

Når en tradisjonell stasjonsvogn ikke lenger har nok plass kan det være lurt å ta en titt på de stadig mer populære flerbruksbilene.

Publisert
Sist oppdatert

Seat har tatt mål av seg å være billigere enn de andre i klassen og det har de også greid. Volkswagen Sharan, med like mye effekt, koster 20.000 korner mer. Ford Galaxy finnes ikke med mindre effekt enn 115 hester og koster dermed over 50.000 kroner ekstra.

Godt utgangspunkt

Alhambra skulle med andre ord ligge godt an i forhold til den nærmeste konkurransen. De tre nevnte bilene kommer i stor grad med de samme delene og skiller seg fra hverandre stort sett med emblemer og individuelt design for de respektive merkene. Seat som ligger trygt og godt under vingene til Volkswagen trenger ikke mange forandringene før det like godt kunne vært en Audi. Fire ringer i grillen, litt skinn på rattet og litt eksklusivt setetrekk hadde gjort susen.

Riktig utstyrt

Alhambra er ikke overdådig utstyrt, men har mange riktige og praktiske elementer på plass. For eksempel så har den varme i frontruten, elektronisk stabilitetsprogram (ESP) og manuelt klimaanlegg som standardutstyr. Motormessig passer den godt inn i avgiftssystemet, det vil si lite kubikk og lite effekt. Les mer om motor og kjøreegenskaper på på denne lenken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer