Test: Skoda Fabia 1.2 Classic

Du trenger ikke bla opp nesten nesten 180.000 kroner for å få en akseptabel småbil. Skoda beviser at det forstatt er mulig å levere gode varer til en grei pris.

Publisert
Sist oppdatert

Skoda har fått et godt grep om det norske markedet med sin Octavia. Gode kvalitet i kombinasjon med lave priser har gjort susen. Statistikken for Fabia er ikke like lystig lesning. Med tanke produkt kontra pris, skulle Fabia kunne vise til mye bedre tall i statistikkene.

Vår testtur har nemlig nok en gang bekreftet at Fabia er en meget kapabel bil, og den overbeviste stort når det gjelder plassutnyttelse og kjøreegenskaper.. Den er antagelig sterk nok for norske forhold.

Volkswagen tvers i gjennom

Slektskapet til VW lyser lang vei når du setter deg inn i førersetet. Her kjenner du igjen tysk tankegang flere plasser, og vi kjenner igjen både funksjonalitet og detaljer fra de tyske søsknene. Det er ingen ulempe, snarere tvert i mot. Du har garanti for at dette er velprøvd teknologi som du kan stole på i mange år.

Moderne og billig

Skoda har kjempet hardt for å komme opp på det nivået de er i dag. Takket være god tilførsel av tyske mark har Skoda blitt en av de bedre bilene du kan kjøpe. Utstyrsnivået på vår testbil var forholdsvis greit. Vi klarer å leve uten elektrisk justerbare speil og elektriske vindusheisere, men sentrallås savnet vi mye. Nesten alle biler har dette i dag, også småbiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer