TEST: Smart Pulse Cabriolet

”Det var da en artig liten tass”, ”tøff bil”, ”snerten bil”. Komplimentene hagler fra hovedstadens beboere – som ironisk nok gjerne blir ansett som ganske tilkneppet og tilbakeholden med å kontakte ukjente på gaten.

Publisert

Men sjelden har vi fått så mye oppmerksomhet for en bil, som vi har fått for Smart. Og aldri har vi fått så mye komplimenter for en doning på fire hjul, som vi har fått disse dagene med Smart. Selvsagt er det morsomt å kjøre en bil som ikke alle har, og som folk legger merke til, men utseendet er heller ikke alt. Dette kan du lese mer om ved å klikke deg gjennom lenkene til høyre under bildet.

Til Norge siden begynnelsen

MCC Smart er et rimelig ferskt produkt, og ganske ukjent for den største andelen av Norges befolkning. MCC har ingen offisiell importør i Norge, men Autosmart i Bergen driver privat import av bilen. De har også samarbeidspartnere lokalisert i Oslo. Smart har blitt importert til Norge siden oktober 1998, da bilen ble lansert i Tyskland.

Ingen bestselger

Smart har ikke blitt den helt store salgssuksessen i Norge. I følge registreringsstatistikken fra Opplysningsrådet for Veitrafikken, er det solgt seks nye Smart her til lands per utgangen av august. I tillegg er det kommet 45 bruktimporterte Smart til landet. I en nylig publisert artikkel 17740">Vær smart - importér Smart, oppfordrer vi deg nettopp til å importere bilen selv dersom du vil ha den – og helst som bruktbil. Dette kan du lese mer om ved å gå til 17740">den ovenfornevnte artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer