TEST: Subaru Forester 2.0 X

Lite fancy fiksfakserier, her er det hverdagsbehovene som blir tilfredstilt.

Publisert
Sist oppdatert
TEST: Subaru Forester 2.0 X


Fremkommelighet tenker de fleste når de hører Subaru. Nye Forester leverer fremkommelighet, og også litt kjøreglede på kjøpet.

Vinterbil

Første brøytekant viser med all mulig tydelighet at firehjulstrekk er en fornuftig investering i Norge. Også den ekstra bakkeklaringen hjelper godt på snøføre. Det er imidlertid litt mindre synlige detaljer som avslører Forester som en gjennomtenkt vinterbil.

Det velter for eksempel ikke masse snø inn i bilen når dørene åpnes, og vindusviskeren både foran og bak har fått noen ekstra sløyfer med varmetrådet så den ikke skal fryse fast. Den har selvsagt lyktspylere, og varmen i sidespeilene er med på å gjøre vinterlivet enklere.

Også det særegne ”Hill-holder”-systemet er til god hjelp ved igangsetting på glatte vinterveier. Systemet fungerer som et automatisk håndbrekk som slipper samtidig med kløtsjen.

Basic

Til tross for ny modell gir Subaru Forester et mer solid enn spennende inntrykk. Interiøret er den mest påfallende og vellykkede forandringen.

Også kjøreegenskapene er solide, de kan du lese mer om her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer