TEST: Toyota MR2 - billig moro for barn i alle aldre

I Toyota MR2 har fornuft og praktiske løsninger måttet vike til fordel for sportslighet og underholdning. Dette er en bil for de som liker å kjøre og for de som setter pris på kompromissløse egenskaper.

Publisert

Toyota MR2 er igjen tilbake på det norske markedet, nå i roadsterutførelse. Med to kjappe håndgrep er kalesjen lagt ned og MR2 er klar til bruk. Den ene dagen etter den andre med sol fra en klar himmel gjør opplevelsen fullkommen. Stort sett er tidlige morgener stusselige greier, men det var før. Med denne bilen i gata blir situasjonen en helt annen. Det er rett og slett en fryd tenke på at det er 20 minutter med ren underholdning å komme seg til jobb.

Japansk sportsbil på godt og vondt

Japanere har sin egen måte å lage sportsbiler på. Europeiske produsenter kliner ofte til med aluminium, skinn og gjerne karbonfiber og mye annet snadder. Toyota gjør det på sin måte og lager plast som ligner på de nevnte materialer. Ratt og girspak er i skinn mens resten av interiøret går i stoff og forskjellige plastikk konfigurasjoner. Til prisen som blir forlangt for Toyota MR2 er det egentlig helt greit og finishen er det ingen ting å si på. Du skal jobbe hardt for å klare å lirke frem noe knirking og rakling her.

Trygghet

Å være eier av en MR2 er en bekymringsløs tilstand. Fabrikk garanti på tre år eller 100.000 kilometer er bra og i tillegg er det tre års lakkgaranti og tolv års garanti mot gjennomrustning uansett kjørelengde. Siden begrep som "går i stykker" og "virker ikke" ikke eksisterer på Toyotaspråket, er det heller ikke her argumentene mot å kjøpe bilen ligger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer