BMW 3-serie stasjonsvogn 2019

TEST: Vår nye favoritt-stasjonsvogn

Så bra som nye 3-serie viste seg å være som sedan, burde ikke dette være oppsiktsvekkende.

HARMONI: BMW har etter vår mening lykkes med å gi den nye Touring-utgaven av sin 3-serie en velproporsjonert eleganse som gir den en personlighet enda mer fjern fra nyttekjøretøyenes verden enn den forrige generasjon hadde. Foto: Knut Moberg
HARMONI: BMW har etter vår mening lykkes med å gi den nye Touring-utgaven av sin 3-serie en velproporsjonert eleganse som gir den en personlighet enda mer fjern fra nyttekjøretøyenes verden enn den forrige generasjon hadde. Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert

NB: Dette er en test av stasjonsvogn-utgaven av den nye BMW 3-serien. Vi henviser til testen av 3-serie som sedan for utdyping av detaljer, og konsentrerer oss her i hovedsak om det som er spesifikt for 3-serie Touring.

Kort tid før jul i fjor testet vi nemlig den helt nye BMW 3-serie som sedan. Vi konkluderte ikke bare med at dette er noe av det beste som lages i bilindustrien i dag (utenom den hyper-eksklusve sfæren), men også med at nye 3-serie antakelig er den BMWs beste modell når alle vurderingskriterier er vektet og lagt til grunn.

Og likevel: Modellen selger ikke spesielt bra her i landet. 186 registrerte eksemplarer ved utgangen av juli er rett og slett oppsiktsvekkende svakt. At den nye generasjonen ble introdusert i mars har åpenbart ikke hjulpet noe særlig - 14 biler i juli (!).

Men: Hverken den ladbare hybriden (som vi bringer test av på onsdag), eller stasjonsvognen, har vært på markedet ennå.

Touring - også ladbar

Det er sistnevnte som nå gjør at BMW pluss kan hente modellen ut i aktualitetens lys igjen - når det gjelder ladbar stasjonsvogn må vi vente til neste år. Og det er nok da det kan komme til å ta av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer