Testet: BMW 2-serie Active Tourer

Nå er bilen BMW aldri skulle bygge klar for salg.

FOR NYE KUNDER: 2-serie Active Tourer skal kjøpes av folk som ikke har eid BMW før. Foto: BMW
FOR NYE KUNDER: 2-serie Active Tourer skal kjøpes av folk som ikke har eid BMW før. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BMW er kjent for sine kjøreglade biler med bakhjulstrekk. Deres popularitet på området har fått enkelte herrer i BMW-systemet til opp gjennom årene å påstå at konsernet aldri vil bygge en forhjulsdrevet bil. Men man skal aldri si aldri... Det er forresten ikke bare forhjulstrekk som BMW ikke ville lage, som Din Side Motor skrev om før modellen ble vist fram i Geneve.

Frir til nye kjøpere

En del av de mest fundamentalistiske RWD-folkene påstår at det ikke finnes det snev morsomt å kjøre en forhjulsdrevet bil. Men som alle folk med ekstreme meninger, er selvsagt også det en helt feil påstand. Bilen som satte forhjulsdrift på kartet, den legendariske Mini var hysterisk morsom å kjøre, og eksemplene er utallige opp gjennom årene.

Men forhjulsdrift byr også på andre fordeler. Fremkommelighet på vinterføre er en ting, men enda viktigere er dette med plassutnyttelse. Men aller viktigst er det at med en bil som nye 2-serie Active Tourer, frir BMW til kjøpegrupper som kanskje ikke har vurdert en BMW tidligere.

For de som blir litt forvirret av BMWs modellutvalg er altså Active Tourer flerbrukeren i 2-serie familien. Vanlig 2-serie Coupe prøvekjørte Din Side Motor tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer