iKamper Skycamp 2.0

Testet: Et genialt konsept!

Camper du ofte nær bilen eller veien? Da bør du vurdere fenomenet taktelt. Da får du en tørr, maurfri og luksuriøs soveplass i en fei. Vi bare måtte teste.

Camper du ofte nær bilen eller nær vei? Da bør du vurdere et taktelt til bilen. Du du får en tørr, maurfri og luksuriøs camp med skikkelig soveplass i en fei. DinSide testet iKamper Skycamp 2.0 som er et av mange alternativer som finnes på markedet. Video: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid en campingvogn er den riktig løsning for en fleksibel overnatting på biltur - enten du har angst for å trekke vogn, eller at bilen rett og slett mangler hengefeste.

Dinside har testet en spennende løsning, som også du kan prøve. Så lenge du har et takstativ som er godkjent for 75 kilo eller mer, kan et taktelt være noe for deg.

Konseptet er like enkelt som det er genialt:

  • Man har en lang og brei skiboks-lignende base.
  • Et innebygd todelt gulv vippes ut til dobbel bredde av bilen, ved hjelp av en sammenleggbar stige.
  • Det hydrauliske lokket og stige-bevegelsen reiser opp et tykt tak og sidevegger i canvas.
  • Vinduer med mykplast og myggnetting gir god lufting og 270 graders utsikt.

Du får ei takhøyde på romslige 110 cm, omtrent loddrette sidevegger og et gedigent verdenskart på undersiden av lokket, til å krysse av steder der du har vært. Legg under en dobbeltmadrass i fire centimeter kompakt skumplast, og du har ei overraskende komfortabel seng!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer