Think blir praktisk

Nå også med plass til barna.

Think blir praktisk
Publisert
Sist oppdatert

Få biler har fått mer omtale i forhold til omsatte biler enn Think. Nå har de gitt oss nok en grunn til å skrive om bilen som alle prater om, men som de færreste kjøper, nemlig Think City.

Miljøracet er startet

Ikke som forespeilet

På bilutstillingen i Geneve i 2007 viste Think frem konseptbilen Ox. Den skulle vise verden hvordan Think ser for seg fremtiden. Bilen var en fireseters elbil med fire dører, fem med bakluken. Siden har vi ikke sett eller hørt noe mer om den. Nå har Think derimot bygget om deres ordinære Think City til å romme fire mennesker. Det går naturlig nok ut over plassen i bagasjerommet, men dette er noe brukeren som kjøper må ta høyde for, og du får fleksibiliteten.

Årets Bil 2011 er elektrisk.

Bedre fleksibilitet

Dersom du trenger bagasjeplass som i forgjengeren, så er det bare å legge ned setene. Da har du omtrent identisk plass som tidligere. Når Think nå gjør endringer, så får du som kjøper enda flere fordeler med den nye versjonen, for nå har Think også lagt til klimakontroll som standard. Nå er også Thinks nye styring for den elektriske plattformen er også ny, og kontrolleren G4 EV er implementert i alle

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer