Think dekker alle batteri-kostnader

Så lenge eieren betaler for "mobilitetspakken", vil Think Global ta seg av alle kostnader knyttet til Think City II-batteriet. Forutsetningen er at selskapet overlever.

Publisert
Sist oppdatert

Batteripakken i Think City II utgjør en meget stor del av bilens totalkostnad. Og fordi Think-batteriet har begrenset levetid (mellom 7 og 10 år ifølge produsent) er det svært interessant hvem som skal ta kostnaden den dagen bilens "hjerte" er modent for utskifting.

Da vi snakket med Think Global på mandag, kunne ikke selskapet gi et klart svar på dette spørsmålet. I dag kan imidlertid Think Global opplyse at selskapet vil dekke alle kostnader knyttet til bilens batteri-pakke. Det betyr at eieren slipper å bekymre seg for fremtidige kjemperegninger.

11.640 kroner per år

Det er imidlertid knyttet et par forutsetninger til denne "batterigarantien". For det første forutsettes det at eieren løpende betaler for den såkalte "mobilitetspakken", noe som i dag koster 975 kroner per måned. Adderer vi opp dette beløpet kommer vi opp i snaue 12.000 kroner årlig, drøye 58.000 kroner hvert femte år og drøye 116.000 kroner hvert tiende år. (OPPDATERT: Det viser seg nå (16.03.07) at "mobilitetspakken" utløser moms, og at prisen i praksis blir 1.216 kr per måned, snaue 15.000 kr per år, snaue 73.000 kr hvert femte år og snaue 146.000 kr hvert tiende år.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer