Th!nk again…

Th!nk City har fått nytt design, ny teknikk og nytt karosseri. Men større har den ikke blitt.

Publisert
Sist oppdatert

El-bilen Th!nk City har fått et nytt ytre, og et nytt indre. Og under den oppgraderte finishen som alle Th!nk karosserier nå skal nyte godt av finner vi en bil som ikke står tilbake for noen småbiler hva gjelder utstyr.

Endelig får nemlig den lille el-bilen fra Aurskog ABS-bremser, kollisjonsbjelker og absorberende skum i dørene.

Helnorsk

Designet på Th!nk City er helnorsk. Interiøret er tegnet av designeren Katinka von der Lippe mens Stig Olav Skeie har hatt ansvaret for bilens eksteriør. Og med all respekt for at smak er høyst forskjellig er i alle fall vår mening den at Th!nk City nå ser ut som en bil, ikke som en rullende prototype.

Godt utstyrt

Også utstyrsnivået minner mer om en konvensjonell bil enn før. Nye Th!nk City får blant annet servostyring, klimaanlegg, sentrallås, elektrisk justerbare speil og elektriske vindusheisere.

Mer fart

På veien skal en mer direkte styring og et oppgradert hjuloppheng sørge for at kjøreegenskapene blir forbedret sammenliknet med forrige generasjon Th!nk City. Topphastigheten er dessuten økt fra 90 til 100 kilometer i timen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.