Land Rover Defender 90 i Lego Technics

Tidenes mest avanserte!

Land Rover Defender i Lego Technics imponerer med avanserte løsninger.

REKLAMEFILM: Land Rover Defender 90 kommer i salg for bil- og Lego Technics-entusiaster fra 1. oktober. Dette er deres egen reklamefilm. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2.573! Det er antall lego-elementer som skal til for å bygge den nye Land Rover Defender i Lego. Det er bare få dager siden britiske Land Rover for første gang på 71 år lanserte en helt ny Defender. Det markeres altså med en helt egen Lego Technics-modell.

Og her er det mye læring - for store, som for små. Technics-modellen har lanseringsdato 1. oktober og kommer med en anbefalt aldersgrense på elleve år.

AVANSERT: 2.573 biter og avansert teknologi bor i Technic-utgaven av Land Rover Defender. Foto: Lego
AVANSERT: 2.573 biter og avansert teknologi bor i Technic-utgaven av Land Rover Defender. Foto: Lego Vis mer
MYE TEKNIKK: Lego-bilen har tre differensialsperrer, luftfjæring og den mest avanserte girkassen til nå. Foto: Lego
MYE TEKNIKK: Lego-bilen har tre differensialsperrer, luftfjæring og den mest avanserte girkassen til nå. Foto: Lego Vis mer
ORIGINALEN OG KOPIEN: Land Rover Defender 90 i Lego Technic og i virkeligheten.
ORIGINALEN OG KOPIEN: Land Rover Defender 90 i Lego Technic og i virkeligheten. Vis mer

Land Rover Defender Lego Technics

  • Lego-modellens mål (l/b/h): 42cm/20cm/22cm
  • Antall deler: 2.573
  • Anbefalt aldersgrense: 11 år
  • Farger: Olivengrønn, grå og svart
  • Inneholder en samling autentiske klistremerker.
  • Tilgjengelig fra: 1. oktober (globalt)
  • Pris: 179,99 euro

Klassisk Defender

Lego som varemerke trenger ingen nærmere introduksjon i Norge, men Technics-klossene har ofte en litt annen og mer avansert form enn de mest tradisjonelle danske byggeklossene.

Den nye Land Rover Defender-modellen består altså av 2573 deler og ligner på den originale bilen. Lego-modellen har tøffe hjul, brede skjermer og den klassiske Defender-silhuetten.

Skal du kjøpe Lego, bør du ikke gjøre det i Sverige eller på svenskegrensa, viser Dinsides sjekk.

Flere bilder

LEGO: Land Rover Defender i lego består av over 2.500 deler. Foto: Lego

Detaljer

Og det står ikke på spennende detaljer. Lego-SUV-en er blant annet utstyrt med firehjulstrekk (høy- og lavgir) med tre differensialsperrer, luftfjæring og ifølge Lego selv den mest avanserte girkassen som de noensinne har produsert til et Technic-produkt. Noe av dette ser du en introduksjon av i videoen øverst i saken.

Har du ikke råd - eller plass - til en Land Rover Defender i oppkjørselen, er en avansert Lego Technic-modell kanskje ikke noe dårlig valg. De skal ifølge pressemeldingen koste 179 euro, og kommer i salg på nett fra 1. oktober. Dinside har allerede sett forhåndsbestillinger av Lego-modellen til godt under 2.000 kroner, på norske nettbutikker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer