Land Rover Defender 90 i Lego Technics

Tidenes mest avanserte!

Land Rover Defender i Lego Technics imponerer med avanserte løsninger.

REKLAMEFILM: Land Rover Defender 90 kommer i salg for bil- og Lego Technics-entusiaster fra 1. oktober. Dette er deres egen reklamefilm. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2.573! Det er antall lego-elementer som skal til for å bygge den nye Land Rover Defender i Lego. Det er bare få dager siden britiske Land Rover for første gang på 71 år lanserte en helt ny Defender. Det markeres altså med en helt egen Lego Technics-modell.

Og her er det mye læring - for store, som for små. Technics-modellen har lanseringsdato 1. oktober og kommer med en anbefalt aldersgrense på elleve år.

Klassisk Defender

Lego som varemerke trenger ingen nærmere introduksjon i Norge, men Technics-klossene har ofte en litt annen og mer avansert form enn de mest tradisjonelle danske byggeklossene.

Den nye Land Rover Defender-modellen består altså av 2573 deler og ligner på den originale bilen. Lego-modellen har tøffe hjul, brede skjermer og den klassiske Defender-silhuetten.

Skal du kjøpe Lego, bør du ikke gjøre det i Sverige eller på svenskegrensa, viser Dinsides sjekk.

Detaljer

Og det står ikke på spennende detaljer. Lego-SUV-en er blant annet utstyrt med firehjulstrekk (høy- og lavgir) med tre differensialsperrer, luftfjæring og ifølge Lego selv den mest avanserte girkassen som de noensinne har produsert til et Technic-produkt. Noe av dette ser du en introduksjon av i videoen øverst i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer