Tidenes monster-Mercedes

OK, raffinert og rått virker kanskje som en selvmotsigelse. Men Brabus forener de to begrepene.

Foto: Brabus
Foto: Brabus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brabus er en tysk bilprodusent som også driver med tuning og trimming av Mercedes' svært brede modellspekter. Om en uke i Frankfurt kommer de til å vise denne syke, syke Mercedesen. Dette overgår selv deres tidligere produkter som vi har omtalt her: Brabus Rocket og Brabus Bullitt. Bilen heter Brabus SV12 R.

Dette er business-klasse, ifølge Brabus. Klasse vet vi ikke helt, men "I mean business" er tydelig uttrykket denne bilen har.

Arbeidsplass

Dette monsteret presenteres uansett som et rullende kontor, med sin komfortable arbeidsplass som inkluderer et ultra-raffinert interiør med de mest behagelige seter man kan tenke seg, Internett-tilgang via UMTS og medhørende Brabus-laptop som kan dockes og brukes med bilens egne TFT-skjermer - en 15,1-tommer foran og en i hver hodestøtte for bakseteplassene. Fargeprinter og to ekstra USB-porter hører med til utstyret.

Verdens raskeste

Akkurat det er jo ikke så spesielt i seg selv. Nei, det spesielle med dette "kontoret på hjul" er at det er verdens raskeste. Ja, Brabus hevder selv at dette er verdens raskeste luksussedan, og vi er tilbøyelig til å tro dem på deres ord. La oss ta en titt på motoren først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.