Tidenes sykeste BMW?

Nå skal vi snart besøke Essen Motor Show og håper vi får se denne galskapen der.

Tidenes sykeste BMW?
Publisert
Sist oppdatert

Interiør i signalrødt og hvitt skinn. Eksteriør i hvitt og sort. Aerodynamisk optimisert for å greie en toppfart på nær 370 km/t. Hva i huleste er dette...?

Jo en unik versjon av BMW M5 signert Lumma Design.

For arabisk kongelig

Men ikke nok med det. Dette unike kjøretøyet som etter bildene å dømme er spesiallaget for en viss kongelig høyhet ved navn Saad Bin Abdullah Bin Abdulaziz al Saud, har en meget spesiell motor under panseret.

Bi-kompressor

Den tyske supertrimmeren G-Power har vist hva de duger til de seneste årene. Dette er ikke enkle harrytasser som skremmer ut 1.000 hk+ av motorene bare for å røyklegge banene, legge sorte spor på asfalten og få fjortisene til å hvine (for så å måtte bygge opp motoren igjen etterpå). Nei, her er det presisjon og ingeniørkunst som råder og det må sies at å ha fått ut 730 durabelige hestekrefter av M5-motoren takket være bikompressor-teknologi, er noe det står respekt av. Hvis effekttallet minner om noe er ikke det så rart; Brabus har satt benchmark her og har fortsatt en unik posisjon som produsent av de ultimate Mercedes-råtassene. Brabus Rocket basert på Mercedes CLS produserer da også temmelig nøyaktig 730 hestekrefter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.