Tidenes sykeste BMW?

Nå skal vi snart besøke Essen Motor Show og håper vi får se denne galskapen der.

Tidenes sykeste BMW?
Publisert
Sist oppdatert

Interiør i signalrødt og hvitt skinn. Eksteriør i hvitt og sort. Aerodynamisk optimisert for å greie en toppfart på nær 370 km/t. Hva i huleste er dette...?

Jo en unik versjon av BMW M5 signert Lumma Design.

For arabisk kongelig

Men ikke nok med det. Dette unike kjøretøyet som etter bildene å dømme er spesiallaget for en viss kongelig høyhet ved navn Saad Bin Abdullah Bin Abdulaziz al Saud, har en meget spesiell motor under panseret.

Bi-kompressor

Den tyske supertrimmeren G-Power har vist hva de duger til de seneste årene. Dette er ikke enkle harrytasser som skremmer ut 1.000 hk+ av motorene bare for å røyklegge banene, legge sorte spor på asfalten og få fjortisene til å hvine (for så å måtte bygge opp motoren igjen etterpå). Nei, her er det presisjon og ingeniørkunst som råder og det må sies at å ha fått ut 730 durabelige hestekrefter av M5-motoren takket være bikompressor-teknologi, er noe det står respekt av. Hvis effekttallet minner om noe er ikke det så rart; Brabus har satt benchmark her og har fortsatt en unik posisjon som produsent av de ultimate Mercedes-råtassene. Brabus Rocket basert på Mercedes CLS produserer da også temmelig nøyaktig 730 hestekrefter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer