Test: Raptor Bedliner

Tips: Så enkelt kan du lakkere selv

Vi har testet spraylakken der du ikke trenger å tenke på finish. Vår mening er at dette er så enkelt all alle kan gjøre det.

UTROLIG ENKELT: Denne spraylakken kan brukes på nær sagt alle underlag. Foto: Rune Nesheim
UTROLIG ENKELT: Denne spraylakken kan brukes på nær sagt alle underlag. Foto: Rune Nesheim Vis mer
Publisert

HERCULINER TRUCK BEDLINER KIT Har du en pickup med ripete og rustent lasteplan, noen bøyler du vil ha litt kulere, glatte trappetrinn, eller ønsker en røff finish på offroadere, plastbreddere, understell, utelamper eller postkassa, eller hva som helst egentlig? Vi har testet en lakk som produsenten påstår at den skal kunne brukes til alt dette.

Produktet vi har testet, Raptor Bedliner, skal kunne brukes på alle underlag, så det er i så fall bare fantasien som setter grensene for anvendelses-området.

Vi snakker om en såkalt bedliner-lakk, navnet stammer fra et stoff som ofte blir brukt i lasteplan på pickuper. Den ekstremt slitesterke malingen er ment for områder som er utsatt for mye slitasje. Den har eksistert i årevis og leveres av flere produsenter, som for eksempel Guard 2K Truck Bed Liner, Würth Bedliner kit og Herculiner Truck Bedliner Kit med flere, men alle disse krever at du må blande tokomponent-lakken og ha tilgang på både kompressor og lakksprøyte hjemme, eller stikke til noen som kan lakkere det for deg.

Nå kan du gjøre jobben enkelt selv. Det norske firmaet Lakksalg.no har agentur på det engelske lakkproduktet Raptor Bedliner, og de har nylig lansert den grove strukturmalingen på sprayboks. Foreløpig er de alene om dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer