Titusener å spare på utvalgte Toyotamodeller

Vi har hatt stor pågang fra lesere som lurer på om det fortsatt er penger å spare på å kjøpe Toyota fra Danmark. Det er det.

Titusener å spare på utvalgte Toyotamodeller
Publisert
Sist oppdatert

Sist vi skrev om dette var i 2002. Da var det enorme summer å spare selv på Toyota Yaris. I 2002 solgte forhandleren vi har kontakt med 1.452 biler til Norge. Klimaet har kjølnet mye siden det, men det er fortsatt mye å hente på noen modeller. I prissammenligningen under er de danske bilene fritt levert på bryggen i Bergen, Haugesund, Egersund, Oslo, Kristiansand eller Langesund. Bilene har også stereo, metallic lakk og komplette sommer- og vinterdekk. I denne prissammenligningen er det brukt en kurs på 110 norske kroner for 100 danske.

Fortsatt muligheter på Avensis og Previa

Corolla var en av de bilene det var mye spare på. Der har faktisk tendensen snudd helt. Den er nå billigere å kjøpe i Norge enn å reise å hente en i Danmark. På Yaris er det så lite å hente at det ikke lønner seg, men når vi kommer til Avensis begynner det å bli litt å snakke om. Avensis 1.8 Sol stasjonsvogn koster 299.900 kroner i Norge (inkludert vinterdekk og metallic), og den samme bilen kan du kjøpe i Danmark for snaue 275.000 kroner. Modellen 2.0 Sol stasjonsvogn koster 334.000 kroner i Norge og 309.000 kroner i Danmark, og 2.0 Executive med automatgir koster 383.300 kroner i Norge og 335.000 kroner i Danmark. På denne Avensisen med alt utstyr sparer du dermed nesten 50.000 kroner. Hvis du er på jakt etter diesel ligger Avensis D-4D Sol stasjonsvogn på 320.100 kroner i Norge og 305.000 kroner i Danmark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer