MG har lansert nye elbiler

To elektriske prisbomber

I oktober er verdens første elektriske stasjonsvogn klar for Norge. MG5 kommer til å bli en ny prisleder. Det gjør også den mellomstore SUV-en MG Marvel R.

KAN LADE ELSYKLER: Elektriske Marvel R kommer allerede i mai, og skal blant annet ta opp konkurransen med Skoda Enyaq. - Bilen har et system som gjør at den kan lade elektriske sykler eller andre elbiler, forklarer PR-sjef for MG i Europa, Mike Belinfante. Foto: MG
KAN LADE ELSYKLER: Elektriske Marvel R kommer allerede i mai, og skal blant annet ta opp konkurransen med Skoda Enyaq. - Bilen har et system som gjør at den kan lade elektriske sykler eller andre elbiler, forklarer PR-sjef for MG i Europa, Mike Belinfante. Foto: MG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en gang for ikke så lenge siden at norske bilkjøpere hadde en stasjonsvogn øverst på ønskelista. I dag er det stort sett SUV-er det går i – og aller helst elektriske SUV-er.

For ett år siden dukket britiske MG, eid av kinesiske SAIC, opp igjen i Norge, med den elektriske SUV-en ZS.

Det har blitt en suksesshistorie ikke engang importøren kunne ha forestilt seg: Så langt har over 4 300 nordmenn kjøpt denne bilen. Mange på grunn av lav pris.

To nye elbiler

Nå kommer to nye elbiler fra MG:

  • I mai er det klart for MG Marvel R, en SUV i C-segmentet som er litt større enn VW ID.4.
  • I oktober kommer den elektriske stasjonsvogna MG5 til Norge.

Begge følger den samme oppskriften som MG ZS - mye bil for pengene. Det betyr en pris et godt stykke under det konkurrentene kan vise til.

Kan lade en elsykkel

Marvel R får en rekkevidde på 400 kilometer og kan hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter. Den kan trekke henger på 750 kilo og har tre elektriske motorer (to bak) på til sammen 288 hester, samt firehjulstrekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer