To prisbomber fra Daewoo

Daewoo introduserer to nye modeller i Norge, Kalos og Nubira. Felles for begge modeller er at de blir svært aggressivt priset i den hensikt å oppnå volum hurtigst mulig.

Publisert
Sist oppdatert

Kalos er en direkte konkurrent til modeller som Citroen C3, Toyota Yaris, Peugeot 206, Skoda Fabia og Seat Ibzia. Nubira er en firedørs sedan i mellomklassen.

Kalos

Kalos tilbys foreløpig med en motorvariant på 1,2 liter og 72 hestekrefter. Daewoo satser på at volummodellen blir SE som tilbys med fem dører, fire kollisjonsputer, ABS med EBD, sentrallås, setevarme, radio og kassettspiller og elektrisk drevne vinduer foran. Klimaanlegg leveres mot et pristillegg på 5.000 kroner.

Med en lengde 388 centimeter er Kalos 27 centimeter lengre enn klasselederen Toyota Yaris. Bagasjerommet har en kapasitet på 220 liter.

Priser

SE-modellen med 72 hestekrefter og det nevnte ustyret koster 134.900 kroner. Det vil også markedsføres en S-modell uten ABS og med kun to kollisjonsputer. Denne vil koste 126.900 kroner.

Nubira

Nubira tilbys i første omgang med en motor på 1,6 liter og 109 hestekrefter. Modellbetegnelsen blir SE. Standardutstyret omfatter fire kollisjonsputer, ABS med EBD, elektriske vinduer foran og elektrisk oppvarmet og justerbare speil. Mot et pristillegg på 10.000 kroner får man en komfortpakke som inneholder klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, fireveisjustering av rattet, åtte høytalere, tåkelys, samt enkelte interiørdesign-elementer. Automatgir koster også 10.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer