To supersterke Ford Mondeo

Til høsten kommer Ford med to luksusutgaver av Mondeo. Motorutvalget er en enten en sterk diesel eller en rask bensinmotor.

Publisert
Sist oppdatert
To supersterke Ford Mondeo

To supersterke Ford Mondeo

 1. Store bilder
To supersterke Ford Mondeo


Bilen heter Mondeo Titanium X og skal bygges i et begrenset antall. Den kommer med to motorer som blir eksklusive for denne modellen. Den ene er en treliters V6-motor med 204 hestekrefter. Den sørger for en toppfart på 240 kilometer i timen og en akselerasjon fra 0 til 100 på 7,9 sekunder.

Rekord

Den andre er en vanvittig sterk firesylindret dieselmotor. Ingen konkurrenter er i nærheten av 400 newtonmeter fra en firesylindret dieselmotor. Mitsubishi Pajero med 3,2-liters slagvolum ligger for eksempel på 373 newtonmeter. Ford oppnår dette høye dreiemomentet ved 1.800 omdreininger og effekten er 155 hestekrefter. Motoren har 2,2-liters slagvolum og er en videreutvikling av toliteren. Den har også både oppgradert innsprøytning og turbolader. Til sammen sørger dette for at luksusmondeoen sprinter til 100 på 8,7 sekunder og har en toppfart på 220 kilometer i timen.

Den nye modellen er vist på årets internasjonale bilutstilling i Madrid, som arrangeres i disse dager, og vil komme i salg høsten 2004.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Ford-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer