Tøff liten stasjonsvogn

Peugeot 206 SW må vinne kjøpere på utseendet, stasjonsvognvarianten er nemlig ikke spesielt mye større enn en vanlig 206.

Publisert
Sist oppdatert

Oslo (DinSide Motor): Det er ikke ofte bilmodeller får et utseendemessig løft når stasjonsvognutgaven lanseres, men det synes vi Peugeot 206 har fått. Tøffe detaljer, samt et helhetlig og særpreget påbygg gjør at 206 SW skiller seg ut fra kombikupeen.

Ikke stor

Peugeot 206 SW er 19 centimeter lengre enn kombiutgaven. Det er litt vanskelig å se i bagasjerommet, noe av forklaringen kan være at den kraftige støtfangeren bak utgjør en god del av de ekstra centimeterne. Bagasjerommet er i stasjonsvognen på 313 liter, en økning på 68 liter fra kombiutgaven. Stasjonsvognformen gjør også at det er blitt enklere å laste inn store ting.

Bagasjerommet fortjener skryt for ryddig og praktisk utforming. Handleposene kan lastes inn gjennom bakvinduet som lar seg åpne, og i bagasjerommet er det kroker som sørger for at innholdet holder seg i posene.

Ikke som 307

Selv om Peugeot 206 ikke er en kjøremaskin på samme måte som sin mer moderne storebror 307, har den vært blant bilene i sin klasse det har vært trivelig å sitte bak rattet i. Da 307 ble til stasjonsvogn ble den samtidig mer komfortabel og mindre sportslig. Det kan blant annet komme av at akselavstanden ble lengre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer