Tøffere Ford Fiesta

Det kan se ut som Ford har siktet høyt med den oppdaterte versjonen av Fiesta. I hvert fall ut fra fronten å dømme.

Fronten har fått klare drag av Aston Martin, men også storebror Mondeo Foto: Ford
Fronten har fått klare drag av Aston Martin, men også storebror Mondeo Foto: Ford Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden skrev vi om nye Ford Mondeo, en viktig bil for Ford og en viktig bil for det norske bilmarkedet. Men Ford viser også ny Fiesta i disse dager, eller rettere sagt en fornyet versjon av dagens utgave. Vi snakker altså om en facelift, men en ganske omfattende sådan.

Se nye Mondeo her

Og det er nettopp ansiktsløftningen som er det mest påfallende ved nyheten. For fronten har fått trekk som utvilsomt drar tankene i retning av Aston Martin. Se bare på grillen og frontlyktene. Men ser man nærmere på nye Mondeo, finner man mange av de samme trekkene også der. Resultatet er uansett en bil som i alle fall ser ganske ny og annerledes ut.

Nøkkelen er …nøkkelen

Foruten den visuelle oppdateringen, får den oppdaterte utgaven av Fiesta Fords nyeste multimediasystem, Ford SYNC, som blant annet kan stemmestyres. I tillegg får den et automatisk nødbremssystem for bykjøring, ved navn Active City Stop. Et annet sikkerhetssystem er MyKey som gjør det mulig å programmere bilen slik at det settes begrensninger på toppfart, stereoanleggvolum og deaktivering av øvrige sikkerhetssystemer, dersom du eksempelvis skal låne bort nøkkelen til ferske sjåfører. Nøkkelen består i å besitte nøkkelen, med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer