Tøffere Forester

Subaru Forester har fått være i fred i sitt eget segment, en spesialklasse mellom små stasjonsvogner og SUVer. Kanskje det er derfor forandringene er så moderate.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å kjenne nye Subaru Forester, endringene fra utgående modell er små. Allikevel synes vi, etter bildene å dømme, at Forester har fått et tøffere og renere preg.

Rally

Subaru har valgt å bruke verdensmesterskapet i rally til å profilere bilene sine. Det er sikkert ikke dumt for et merke som konsekvent velger firehjulsdrift for bedre kjøreegenskaper. Trekkene fra rally-lillebror Impreza er lett gjenkjennelig i fronten, særlig er de store runde ekstralysene i frontspoileren karakteristiske.

Markerte trekk

Profilene i karosseriet er blitt mer markerte. Også grillen har fått en tydeligere form, samt at frontlyktene virker mer moderne. Tidsriktige markerte hjulbuer utgjør også en forskjell fra den gamle Foresteren.

Tydeligst er endringene bakfra. Baklyktene er satt på høykant, og har fått trekantform. Bakluken er helt endret med tykkere ramme i nedkant, og den har fått en markert sekskantet form.

Helt ny

Til tross for likhetene er Forester en helt ny bil. Selv om de ytre målene er svært like utgående modell, har Subaru klart å øke sporvidden. Interiøret er nytt, og det skal ha blitt bedre plass innvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer