Audi Q2

Tøffere i trynet

Audi Q2 får flere valg og mer luksus.

FOTOSHOOT: Med helt ny front og full LED-oppsats, skal Q2 friste flere. Foto: Audi
FOTOSHOOT: Med helt ny front og full LED-oppsats, skal Q2 friste flere. Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Audi Q2 sier du? Nei, den har vi ikke hørt om. Audis minste SUV kom i 2016, men har ikke akkurat herjet på salgslistene her hjemme. Det har neppe hjulpet den at VW lanserte den i manges øyne, langt mer spretne T-Roc på samme lest.

Større grill

Etter fire år på markedet er det klart for en liten facelift, og det er fargevalg og front som har fått oppmerksomheten. Grillen er blitt større, den får det karakteristiske luftinntaket over grillen, en arv fra første Qutattro, grillen er senket og luftinntakene i fangeren er større, spesielt på S-Line.

Da er det viktigere at LED er standard og Matrix LED er tilgjengelig. Med LED følger også et rituale når du låser opp og åpner bilen. Fem nye farger er på plass, og den karakteristiske C-stolpen er enten i bilens farge (S-Line), sort (basisvariant) og grå (Advanced-line).

Digitalt

Q2 blir mer luksusorientert og man skal enklere kunne bygge sin personlige stil. Alcantara blir byttet ut mot Dinamica Microfiber. Men det viktigste er at interiøret har fått en skikkelig oppfriskning. Selv om dagens modell bare er fire år gammel, ser den gammel ut inni. Nå er den heldigitalisert og deres virtuelle cockpit er trendmessig riktig med sine 12,3 tommer. Multimediaskjermen er riktignok bare 8,3, men det gledelige er at den fortsatt har det enkle MMI-hjulet på midtkonsollen, antagelig som den siste Audi-modellen som har det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer