Tøffere og mer sporty

Til sommeren kommer de populære Audi A3 og Audi S3 i nye og oppgraderte versjoner.

Audi S3 Sportback akselererer fra null til hundre på 5,8 sekunder. Foto: Foto: Audi
Audi S3 Sportback akselererer fra null til hundre på 5,8 sekunder. Foto: Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Audi lanserte første generasjon Audi A3 for 12 år siden, og siden den gang har hele 1,9 millioner eksemplarer av denne kompaktbilen forlatt samlebåndene. Nå er tiden kommet for en oppgradering. Nye Audi A3 får en enda klarere og tydeligere design som understreker bilens sporty image.

Vingeformede lys

I fronten vil nye Audi A3 kjennetegnes av singleframe-grillen og modifisert spoiler. Nytt er også de LED-baserte, vingeformede kjørelysene som allerede er introdusert på nye Audi A3 Cabriolet. Speilene kommer med integrerte blinklys, nye dørhåndtak og attraktive felger.

Anbefaler girvalg

Interiøret er også frisket opp. Blant annet har lufteventiler, brytere og senterkonsoll fått en tøffere og mer elegant utforming, samtidig som instrumentpanelet har blitt utstyrt med svarte skiver og røde nåler. En egen indikator gir føreren en anbefaling om det mest hensiktmessige girvalget.

Valgfri kjørestil

Nye Audi A3 har naturligvis mye å by på også når det gjelder teknikk. Magnetic ride-systemet gir føreren mulighet til å påvirke dempernes egenskaper, og dermed bilens kjøreegenskaper. Man velger "normal" for en behagelig og komfortabel kjøring – eller "sport" om man ønsker seg en sportslig og dynamisk kjøreopplevelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer