TomTom med gratis fotoboksvarsler

Appen forteller deg hvor det er fotobokser og automatiske gjennomsnittsfartsmålere.

VARSLER DEG: Med TomToms fotoboksapp blir du varslet om kommende fotobokser mens du kjører bil. Foto: BERIT B. NJARGA
VARSLER DEG: Med TomToms fotoboksapp blir du varslet om kommende fotobokser mens du kjører bil. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TomToms fotoboksvarsler ble denne vinteren tilgjengelig i 15 land, helt gratis.

Det er liten tvil i at den trengs. I fjor sommer var det for eksempel hele 3.471 overtredelser bare i Rælingstunnelen mot Lillestrøm.

Bare til Android

Appen er tilgjengelig for Android-brukere i 15 land verden over og er gratis for alle som ønsker den.

- Ved å lansere TomTom Speed Cameras App gratis, ønsker vi flere sjåfører velkommen til TomTom-fellesskapet forteller administrerende direktør i TomTom, Corinne Vigreux i en pressemelding.

Les også: Gjennomsnittsmålingene har stor virkning

Det er allerede 4,6 millioner sjåfører som benytter seg av appen og sammen rapporteres og verifiseres plasseringene til fotoboksene kontinuerlig.

Med denne åpne lanseringen ønsker TomTom å bidra til at alle som benytter appen skal få en stressfri og mer avslappet kjøreopplevelse.

ØKER STADIG: Antallet fotobokser øker stadig og bare siden 2009 har det kommet 23 gjennomsnittsmålinger.  Foto: COLOURBOX.COM
ØKER STADIG: Antallet fotobokser øker stadig og bare siden 2009 har det kommet 23 gjennomsnittsmålinger. Foto: COLOURBOX.COM Vis mer


Det kan lønne seg å være obs på fotoboksene, det ble nemlig varslet enda flere gjennomsnittsmålinger i høst.

- Vi har fokusert på å redusere førerstress, ved å designe en enkel app som minimerer faren for falske alarmer fortsetter Vigreux.

Les også: Speedometeret viser ikke 10 kilometer i timen for mye

Rapporter og del

TomTom med gratis fotoboksvarsler


Appen varsler om faste-, gjennomsnitts- og mobile fotobokser, og har også støtte for å vise gjennomsnittsfarten din mens du kjører i en sone med gjennomsnittsmåling.

Lokaliseringen av de mobile og nye kameraene blir rapportert og verifisert av TomToms brukere. På den måten kan du også være med på å utbedre basen.

Appen er gratis i Nederland, Italia, Belgia, Spania, Østerrike, Sverige, Finland, Danmark, Portugal, England, Frankrike, Polen, Sør Afrika, Australia og Norge.

TomTom speed cameras for Android (Play butikk, gratis)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer