Toyota Avensis D4-D 2001: Ulyd ved kjøring

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: ToyotaModell: AvensisMotor: D4-D Årsmodell: 2001Kilometerstand: 109.000 Problem: Ulyd ved kjøring.Ulyd ved kjøring på turtall under 1800 i 1. og 2. gearet. Lyden forsvinner når vi trykker inn clutchen. Kan høres ut som om den sliter noe fryktelig når den går på lavere turtall på 1, 2 og 5 gearet. På 5 gearet har det vært sånn i ca 2 år, på 1 og 2 gearet kom det nå for noen uker siden. Toyota sier det er svinghjulet (noe som medfører at vi også må skifte clutch – og da blir det ca 20.000,-). Har hørt nyss i at dette har skjedd tidligere på en importert Toyota Avensis (vår er også importert fra Tyskland), og at det er en produksjonsfeil på noen Rav4. Kjenner du til problemet? Har Rav og Avensisen vår samme type svinghjul? Hva har vi gjort feil med bilen siden dette har skjedd oss. Kjenner du til flere som har hatt dette problemet med Avensis?

Til opplysning har vi også måttet bytte bremsskiver, vifta (den brant seg fast), motoren på bakrute-vindusviskeren er gåen – har fått koblet den til manuell. Det hyler stadig fra viftereima – muligens må denne motoren til viftereima byttes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer