Toyota bryter nye barrierer

Kanskje ingen stor nyhet på verdensbasis, men for Avensis er diesel og automat helt nytt.

Publisert
Sist oppdatert

Dere tenkte kanskje at Toyota virkelig hadde kjørt på med noe innovativt, men det er altså ikke mer spektakulært enn at de har koblet automatkasse til en dieselmotor i Avensis. Dagens Avensis har ikke det, og hadde vi skrevet ut alle mailene med spørsmål fra lesere om akkurat dette, hadde vi druknet i papir. Nå kommer det automatkasse sammen med en 2,2-liters dieselmotor med 150 hestekrefter.

Det er lekkasjer til den spanske bilbloggen es.autoblog.com, som er kilden til dette.

Les også: Store bilder og mer om Avensis.

Motorprogrammet på Avensis

Toyota har selv ikke gått ut med hvilke motorer som kommer i Avensis, men vi har all mulig grunn til å tro at dette stemmer.

Oppdatert 16. sept. Forandringer står i kursiv.

Bensinmotorer:1.6i Valvematic, 132 hk, sekstrinns manuell girkasse.1.8i Valvematic, 147 hk, sekstrinns manuell girkasse.1.8i Valvematic, 147 hk, Multidrive (Trinnløs girkasse med 7 programmerte trinn)2.0i Valvematic, 152 hk, sekstrinns manuell girkasse.2.0i Valvematic, 152 hk, Multidrive (Trinnløs girkasse med 7 programmerte trinn)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer