Toyota Corolla 1,4 Sol

Nye Corolla ser både sporty og trendy ut, og "mann-med-hatt"-følelsen hører definitivt fortiden til. Hva sier familien etter å ha testet den en uke?

Publisert
Sist oppdatert

Vi følger en norsk småbarnsfamilie i jakten på ny bil. Bilene blir nøye vurdert med hensyn til plass, sikkerhet, utseende, kjøreopplevelse, praktiske løsninger og valuta for pengene. Du finner bakgrunnen og oversikten over testede biler her.

Innledning

Det er ikke mange modellbetegnelser som har vært i bruk i fem tiår. I farten kommer vi faktisk bare på ett eneste ett: Corolla. Ironisk nok er det ikke mange modeller som skifter utseende oftere heller. Men grunntankene bak konseptet er urokkelige. Corolla har hele tiden vært en kompakt og driftsikker familiebil, og alltid mer kjent for disse egenskapene enn spennende løsninger på inn- og utsiden.

Men tidene forandrer seg, og det var mange som sperret øynene opp da nye Corolla rullet ut av fabrikkene i 2002. Både eksteriør- og interiørmessig hadde Corolla gjennomgått en velfortjent trimming, og bilen framstod plutselig som en spennende og tøff bil som oste av selvtillit. "Mann-med-hatt"-følelsen var definitivt borte.

Her finner du forresten vår første test av "nye" Corolla.

Utseende

Vi testet kombiutgaven, som er den mest populære av de forskjellige Corolla-utgavene, og som har solgt i bøtter og spann det siste året. Utseendemessig synes vi den minner om Audi A3, spesielt baklyktene og hekken. Corolla ser faktisk enda frekkere ut, synes vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer