Toyota Corolla 1.6 Xli 1991: Ladeproblemer

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: ToyotaModell: CorollaMotor: 1,6 Xli (16v)Årsmodell: 1991Kilometerstand: 202.000

Problem: Ladeproblemer Jeg har et problem med min gamle Corolla som dere kanskje kan bryne dere litt på!For en stund tilbake begynte ladelampa å lyse. Det skjedde etter at jeg dro på litt for å akselerere inn på en motorvei (hadde 5-6000 omdr). Mista da gradvis strømmen (kjørelysene takket for seg, viskerne gikk saktere og saktere, lysene i dashbordet forsvant og til slutt stoppa motoren).

Jeg fikk tips om at det kanskje var børstene på dynamoen som måtte byttes så jeg gjorde det. Det så da ut til at det fungerte greit (den ladet som den skulle, ladalampa lyste ikke osv) - helt til jeg igjen akselererte litt hardt igjen. Blink - der var lampa på igjen og historien med strømmen som forsvant gjentok seg.

Jeg fikk ladet opp batteriet og kjørte til verksted (ladelampa lyste fortsatt, men jeg hadde nok strøm til å komme meg dit). Mekanikeren sa at det var en overledning i dynamoen og at han så med en gang at det var det som var feilen (brente tråder i viklingen inne i dynamoen visstnok).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer