Toyota forbereder fleksibil

Vi har fått tak i spionbilder som sannsynligvis viser en ny smart familiebil fra Toyota.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens Toyota Verso har, i motsetning til sine merkebrødre, ikke hatt noen voldsom salgssuksess her i landet. For så vidt ufortjent, da den etter vår mening mer enn holder koken som en av de mer attraktive fleksibilene på markedet i konkurranse med VW Touran og Opel Zafira - for å nevne andre, litt eldre, aktører i fleksibilsegmentet.

Ny fleksibil, ikke Avensis

Ifølge vår leverandør av spionbilder, Automedia, er nå Toyota i full gang med å utvikle en etterfølger til det som i de fleste markeder fortsatt heter Corolla Verso. Bilen vi ser på disse bildene skal, tross fronten som ser mer ut som den kommende Avensis-fronten, være den kommende Auris Verso. Det er ventet at både neste generasjon Avensis og Auris Verso skal lanseres i første halvdel av neste år (2009).

Auris Verso eller bare Verso?

Dagens Verso kom på markedet så sent som i 2004 og fikk en ansiktsløftning tidlig i 2007. I Norge heter den bare Verso da Avensis Verso ikke selges her. Det ser ut som om Avensis Verso ikke vil få noen etterfølger, så det er godt mulig at (Auris) Verso kommer til å få det enklere navnet Toyota Verso i alle markeder der den skal selges.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer