Toyota Land Cruiser: Endelig mer luksus

Ikonet blir oppjustert. Det er på tide.

Land Cruiser 150 kommer i forfinet utgave, med mer utstyr og litt endret utseende.  Foto: Produktbilde
Land Cruiser 150 kommer i forfinet utgave, med mer utstyr og litt endret utseende. Foto: Produktbilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Entusiastene har i lang tid trykket Toyota Land Cruiser til sitt hjerte som en av de suverene firehjulstrekkerne. Kun Land Rover og Jeep har klart å bevege seg inn i det samme markedet, og blant de ivrigste entusiastene kommer kampen alltid til å stå mellom LC, LR, eller Jeep. Et klassisk ikon, bygget i nåtid

Land Cruiser finnes i to utgaver, en tung og stor V8, samt en noe lettere utgave – 150-serien. Det er sistnevnte som nå oppgraderes og forfines. Bilen kom på markedet i 2009, og er derfor klar for en såkalt ansiktsløfting.

Små endringer

Utvendig skal man være kjenner for å se de store forskjellene på den nye og ”gamle” typen. Det er først og fremst med LED frontlys den gjør seg bemerket. Det samme med grillen, som nå er pyntet på, og skal henvise litt mer mot svunnen tid. Tilbake til røttene, som det så fint heter.

Selv om bilens endringer i fronten gjør den 20 millimeter lenger, så er bilen fortsatt ganske kompakt, tross sin store fremferd. Bilen måler bare 4,78 meter i lengde, og har en svingradius på 5,8 meter. De 2 ekstra centimeterne den har vokst ligger i overhenget foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer