Toyota med kompakt fornyelse

Toyota foretar en re-lansering av sin kompaktbil, som hittil ikke har klart å true VW Golf.

Toyota med kompakt fornyelse
Publisert
Sist oppdatert

Shinichi Yasui er hovedingeniøren for Auris-programmet. Hans presentasjon i forbindelse med relanseringen av Toyotas kompakt-kombi, som etterfulgte kombiversjonen av Corolla i 2007, var unektelig preget av en viss grad av ydmykhet.

Toyota innrømmer svakheter

For, mens han fremhevet positive sider som kundene har fremhevet, som komfort, interiør-design, plassforhold, lettkjørthet og lavt forbruk, så pekte han også på en del negative tilbakemeldinger. Disse blir riktignok kalt "forbedrings-områder", men talen er klar nok. Det dreier seg om støy og vibrasjoner, manglende brukervennlighet/ergonomi, interiørkvalitet som kunne vært bedre, utilfredsstillene elektriske og elektroniske systemer - og til og med motor.

Oppgraderinger og hybridversjon

Denne re-lanseringen, som innebærer en lett re-design, har altså som formål å ta opp og forbedre disse områdene. Målsetninger har vært et mer dynamisk ytre utseende, høyere kvalitetsopplevelse innvendig, en mer raffinert kjøreopplevelse, optimiserte motoriseringer og - rosinen i pølsa - introduksjonen av hybridversjonen, Auris HSD.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.