Toyota RAV4 4X4 D-4D

En SUV har i hele år vært blant Norges mest solgte biler. Og det er kanskje ikke så rart at mange har falt for Toyota RAV4? Familien har tatt bilen i nærmere ettersyn.

Publisert
Sist oppdatert

Vi følger en norsk småbarnsfamilie i jakten på ny bil. Bilene blir nøye vurdert med hensyn til plass, sikkerhet, utseende, kjøreopplevelse, praktiske løsninger og valuta for pengene. Du finner bakgrunnen og oversikten over testede biler her.

PS: For kort tid siden ble en ansiktsløftet versjon av RAV4 lansert i Norge. Denne har mer utstyr og visse endringer i både utseende og interiør sammenlignet med bilen i denne testen. Samtidig ble RAV4 også dyrere. En test av den ansiktsløftede versjonen vil bli publisert onsdag 7. januar.

Innledning

Du trenger ikke være spesielt bilinteressert for å ha fått med deg at SUV er in for tiden. OK, men hva er egentlig en SUV? Forkortelsen står for Sport Utility Vehicle, og brukes om grovbygde firehjulstrekkere med høy bakkeklaring. De kan minne om jeeper, men er i praksis mykere og mer familievennlige. Og selv om de kan brukes i terrenget er de først og fremst bygd for vanlige veier.

Toyota RAV4 har i flere år vært blant de aller mest populære SUVene her hjemme, og har flere måneder i år vært inne på topp-ti listen. Familien fikk låne en dieselutgave (2003-modell) i en uke, og fikk dermed god tid til å utforske bilen. Kunne den utfordre familiefavorittene?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer