Toyota viser oss prisene

Det første vi sjekker når vi skal handle bil er som regel prisen. Toyota har noen overraskende gode å vise oss for kommende modeller.

Forskjellige versjoner av nye Prius er nå prissatt.  Foto: Toyota
Forskjellige versjoner av nye Prius er nå prissatt. Foto: Toyota Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En bilmesse byr på så mangt, ettersom nyhetene står i kø. Toyota hadde imidlertid tatt med seg en liten bonus til bilmessen i Geneve, nemlig prisene på en del av deres nyheter. Og de er verdt å merke seg, de er nemlig lavere enn forventet.

Her er hva du må betale dersom du ønsker å kjøpe noen av nykommerne fra Toyota og Lexus i tiden som kommer.

Toyota Prius +

Toyota viser oss prisene


Toyota har lenge fortalt at Prius skal bli en hel familie, men foreløpig har vi kun sett den ordinære utgaven, som har eksistert som flere generasjoner siden 1999.

Dagens modell skal bestå, men den får en storebror som heter V i noen land, mens den i Norge skal hete +.

Dette blir en syvseter som får bedre takhøyde bakover enn dagens modell, men ellers er de relativt like. Og prisen på det nye familiemedlemmet? Ca. kr. 325.000,-. Les mer om Toyota Prius +

Toyota Prius Plug-In Hybrid

Toyota viser oss prisene


Den ladbare versjonen av hybridbilen Toyota Prius har latt vente lenge på seg. Nå er den snart på plass, og det med flere gode nyheter enn tidligere bekjentgjort.

Den får bedre rekkevidde på strøm alene, i tillegg til at den får en EV-knapp som gir deg en valgfrihet i forhold til hvor du skal kjøre på strøm alene, og ikke. Bilen for øvrig er fysisk lik den ikke ladbare utgaven av Prius.

Prisen er satt til ca kr. 325.000, noe som er 60.000 kroner rimeligere enn det som foreløpig er hovedkonkurrenten, Opel Ampèra og Chevrolet Volt. Les mer om Toyota Prius Plug-In Hybrid

Toyota GT-86

Toyota viser oss prisene


Til sommeren er det også duket for lansering av sportsbilen Toyota GT-86. Bilen er et samarbeidsprosjekt med Subaru, som også skal lansere sin versjon av bilen. De har gitt sin versjon navnet BRZ. Dette er ikke det eneste samarbeidet mellom Toyota og Subaru, for den lille flerbruksbilen Toyota Verso-S finnes også i begge leire. Det skal legges til at Toyota eier en stor andel av Subaru. Prisen på Toyota GT-86 er satt til ca. 450.000 kroner. Les mer om Toyota GT-86

Lexus RX 450h

Toyota viser oss prisene


I månedsskiftet mai / juni kommer den nyeste utgaven av SUV’en RX 450h på markedet. Det betyr blant annet mer utstyr, og nye priser. Utvendig er det størst endringer å spore i fronten, og innvendig er det utstyrsgraden som først og fremst gjør seg gjeldene. Bilen blir å få i to utstyrsgrader, Comfort SE og i den tøffeste versjonen, F Sport. Vi kommer tilbake til detaljer og tester, men kan nå fortelle at prisene er satt til 867.900 kroner for Comfort SE, og kr.954.200 for F Sport utgaven. Les mer om dagens Lexus RX 450h

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer