Toyota Yaris enda mer attraktiv

Etter tre år på markedet gjennomgår Norges mest populære småbil en omfattende fornyelse - og blir dermed et enda mer interessant kjøp.

Publisert
Sist oppdatert

Riktignok skal det understrekes at den ansiktsløftede Yaris, som introduseres inneværende måned, blir noe dyrere dagens utgave, som kom på markedet tidlig i 2006. Mens rimeligste utgave ved utgangen av fjoråret kostet drøye 163.000 kroner, vil den nye innstegsprisen bli drøye 173.000 kroner (begge priser før frakt- og leveringsomkostninger, vinterdekk, metallic lakk osv.).

Vi anser imidlertid ikke denne prisstigningen for å være spesielt avskrekkende - tvert i mot. For det første er det helt vanlig at samtlige bilimportører hever prisene med noen tusenlapper i sammenheng med årsskifter. For det andre får den ansiktsløftede grunnutgaven et langt høyere utstyrsnivå enn den har i dag. Alle utgaver av den ansiktsløftede Yaris vil nemlig bli levert med antiskrens (ESP, VSC på Toyota-språk), manuelt klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, elektriske vindusheiser i fordørene og høydejusterbart førersete. Det betyr en betydelig heving av bilens sikkerhets- og komfortnivå.

To nye utstyrsnivåer

I dag leveres Yaris i fire utstyrsnivåer; grunnutgaven, 998, Sol Sprint og Sol+. I sammenheng med ansiktsløftningen introduseres ytterligere to nivåer; S og Lux.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer