Trafikkmeldinger rett i lomma

At du kan finne trafikkmeldinger på internett eller høre dem på radio er en ting - nå kan du også få trafikkmeldinger rett i lomma. DinSide har testet tjenesten.

Trafikkmeldinger rett i lomma
Publisert

Den 15. november lanserte NetCom tjenesten - som foreløpig bare er tilgjengelig for NetComs egne abonnenter. Vi har testet systemet i litt over en måned, siden prøvedriften startet.

Trafikkmeldingene kommer fra Radio1, og er de samme som legges ut på Radio1's internettsite. Klikk her for å lese de siste trafikkmeldingene fra Radio1.

Klikk her for å gå rett til våre testresultater av NetComs trafikktjeneste

Luftig samarbeid

Det er Radio1's trafikkhelikopter - som vi hadde en reportasje om 24. nov., som sjekker Oslo-trafikken. I tillegg kommer det inn flere hundre tips hver eneste dag, som samles av trafikkdesken hos Radio1. Her distribueres meldingene - noen går bare inn til studio og programleder, andre kommer ingen vei i det hele tatt, mens andre igjen blir videresendt til NetComs beskjedsentral.

For å motta trafikkmeldinger på din telefon har du to alternativer. Skal du sjekke trafikken bare sporadisk, kan du sende en tekstmeldingmelding til "telefonnummer" 1999 som inneholder et av kodeordene i listen nedenfor:

OSLV Hovedveier Oslo vestOSLN Hovedveier Oslo nordOSLS Hovedveier Oslo sørOSLØ Hovedveier Oslo østOSLSENTR Oslo SentrumOSLE6S E6 SørOSLE6N E6 Nord mot GardermoenOSLE16 HønefossOSLE18V E18 VestOSLE18S E18 SørOSLRV4 TrondheimsveienOSLRV163 Østre Aker veiOSLRV169 BærumsveienOSLR1 Ring 1 Ibsen RingenOSLR2 Ring 2 KirkeveienOSLR3 Ring 3 Store RingveiOSLGRINI GriniveienOSLNESODD NesoddveienOSLSKI SkiveienOSLSTRØMS StrømsveienOSLSØRK Sørkedalsveien

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer