Tre brukte familiebiler

Gode syvsetere er ikke lett å få tak i til en forholdsvis rimelig penge. Vi har plukket frem tre brukte det er verdt å kikke nærmere på.

Kompakte syvsetere er godt egnet for familier som fra tid til annen har behov for å frakte mer enn fem personer
Kompakte syvsetere er godt egnet for familier som fra tid til annen har behov for å frakte mer enn fem personer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Heldigvis for familier med tre eller flere barn begynner utvalget av syvsetere å ta seg kraftig opp. De fleste store produsenter har nå en bil med en tredje seterad i modellprogrammet. Men det tar litt tid før disse kommer på bruktmarkedet til en OK pris.

Rimelig er et svært relativt begrep, men vi har i denne sammenheng satt grensen på 200.000 kroner. Det er selvsagt en god del penger, men i forhold til hva man gjerne måtte ut med tidligere for forholdsvis nye syvsetere, er det billig.

Ganske nye

Vår eksempelbiler har gått mellom 79.000 og 94.000 kilometer og er mellom fem og tre år gamle. Dermed burde de ikke by på alt for mye problemer og utgifter de første årene.

Se de beste tre år gamle bruktbilene her.

Se de beste fem år gamle bruktbilene her.

Toyota Verso

Den første bilen vi plukker frem er Toyota Corolla Verso. Toyota er trolig det merket som scorer best jevnt over i diverse kvalitetsundersøkelser og det pleier å gjelde de fleste modeller. Det er derfor all grunn til å tro at også denne bilen vil gi deg lite problemer. For øvrig har den mange gode egenskaper utover kvaliteten, ikke minst plassutnyttelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer