Consumer Reports

Trekker tilbake anbefalingen av Tesla Model 3

Amerikansk forbrukermagasin viser til undersøkelse blant 500 Tesla-eiere.

TREKKER TILBAKE ANBEFALING AV TESLA MODEL 3: Den er på salgstoppen i Norge, men i USA har Consumer Reports trukket tilbake anbefalingen av Model 3, på grunn av mange feil. Foto: Tesla
TREKKER TILBAKE ANBEFALING AV TESLA MODEL 3: Den er på salgstoppen i Norge, men i USA har Consumer Reports trukket tilbake anbefalingen av Model 3, på grunn av mange feil. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar og mars har elektriske Tesla Model 3 vært Norges klart mest solgte bil. Store båtlaster med biler er kommet til Norge og mange av dem som har stått på venteliste har allerede fått sine biler.

Allerede 19. mars hadde Model 3 satt ny norgesrekord, med antall nyregistrerte biler på én måned (2.200). Ved utgangen av måneden hadde Tesla åpnet slusene ordentlig, og de gav seg ikke før salget endte godt over 5.000 nyregistrerte Tesla Model 3.

Ombestemte seg

Den amerikanske forbruker-organisasjonen Consumer Reports følger bilbransjen nøye og gjør undersøkelser blant eiere av alle bilmerker.

Da Model 3 ble lansert i USA på høsten 2017, ga organisasjonen Teslas første «folkebil» en gjennom-snittlig god anbefaling, basert på erfaringene fra storebror Model S. Bilene deler mange av de samme komponentene.

I fjor slaktet Consumer Reports bremsene på Model 3. Det gjorde at Tesla kastet seg rundt og sendte ut en programvare-oppdatering på bilene, som igjen gjorde at forbrukerorganisasjonen hyllet den raske omveltningen.

Nå trekker altså Consumer Reports altså tilbake kjøpsanbefalingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.